ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΕΩΣ 52
ΤΗΛ:2310729020-6937293030

* ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ  *
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΥΟΣΜΟΥ
ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ 4 κ' ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
ΤΗΛ: 2317721279-6944242649

* ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ  *Το 1973 στο γραφικό νησί της Θάσου, μια ομάδα μελισσοκόμων αποφασίζουν να δώσουν νομική μορφή στην μέχρι τότε παραδοσιακή και φιλική συνεργασία τους, ιδρύοντας τον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Θάσου. Σκοπός τους, η κοινή αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων, η επαγγελματική κατοχύρωση και η συστηματική προώθηση των προϊόντων τους. Ο Συνεταιρισμός μας λειτουργεί και διοικείται αυτόνομα από τους ίδιους τους μελισσοκόμους, οι οποίοι χρησιμοποιώντας ορθές μελισσοκομικές πρακτικές, καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να ανταποκριθούν στις ανάγκες των καταναλωτών για ασφαλή και υγιεινά προϊόντα, διαθέτοντας σε επώνυμη αλλά και οικολογική συσκευασία, μέλι, μέλι κηρήθρας, κερί, πρόπολη και βασιλικό πολτό, με αντιπροσωπευτικότερο, το καταξιωμένο και γνωστό μέλι «ΘΑΣΟΣ».


ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ

   Ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Θάσου έχει ως βασική αρχή του την καλλιέργεια σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ μελισσοκόμου και καταναλωτή. Επιθυμία μας λοιπόν είναι να γνωρίσετε περισσότερα για:

• το συνεταιρισμό μας
• τα προϊόντα μας και την ποιότητά τους
• τις ιδιότητες του μελιού και των άλλων μελισσοκομικών προϊόντων.

   Επιλέγοντας τα μελισσοκομικά προϊόντα μας, ενισχύεται την ομαδική προσπάθεια και την διάθεση κάποιων ανθρώπων να ζουν και να παράγουν στην Ελληνική ύπαιθρο, σε μια πανέμορφη γωνιά της Βόρειας Ελλάδας, στη γοητευτική Θάσο. Η άσκηση της μελισσοκομίας συμβάλλει στην επικονίαση των φυτών καθώς και στη διατήρηση και βελτίωση του οικοσυστήματος.
  Θα χαρούμε να μας επισκεφθείτε ώστε να ακούσουμε από κοντά την γνώμη σας, να σας ξεναγήσουμε στις εγκαταστάσεις μας και να απολαύσετε τις μοναδικές ομορφιές του νησιού μας.

Κώστας Παναγιωτόπουλος
Πρόεδρος
Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Θάσου